Schadeherstel

Schade aan uw auto is een uiterst vervelende zaak en wij wensen u het ook niet toe. Toch kunt u ook met schade geconfronteerd worden. Mocht u in een dergelijke situatie verzeild raken, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij kunnen het gehele traject van expertise, herstel tot en met de financiële afwikkeling, voor u verzorgen. U hoeft ons alleen de sleutel van uw auto te overhandigen en wij doen de rest. Mocht u door uw verzekeraar, om wat voor reden dan ook, naar een andere schadehersteller worden gestuurd en u wilt dit niet, dan staat u in uw recht om de auto bij ons te laten herstellen.

Uitdeuken zonder spuiten

Kleine deuken tot een grootte van een muntstuk van € 2,- kunnen over het algemeen zonder lakbeschadigingen volledig verwijderd worden. In een aantal gevallen zijn ook grotere beschadigingen op deze wijze te herstellen.

Bekledingherstel

Gaatjes in bekleding, bijvoorbeeld door roken, kunnen uitstekend hersteld worden. Een nagenoeg onzichtbare reparatie én de bekleding hoeft niet in zijn geheel vervangen te worden.

Ruitreparatie


Het ongeluk zit soms in een klein steentje en dat kan betekenen dat uw voorruit kapot gaat of beschadigd wordt.

In geval van een kapotte ruit kunt u bij ons terecht voor een identieke voorruit. Wanneer u verzekerd bent tegen ruitschade, zorgen wij voor de verdere afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij.